MENU

Oliwki włoskie

10 zł

Talerz wędlin

35 zł

Talerz serów

40 zł

Pieczywo naszego wypieku

10 zł

Crostini z rillettes z kaczki, konfitura z czerwonej cebuli

19 zł

Burak, ser kozi, piwo Porter, pumpernikiel

25 zł

Tatar wołowy, świeży chrzan, wędzona słonina

38 zł

Nigiri ze śledzia, wasabi z musztardowca, ikra z pstrąga

28 zł

Troć, popcorn z pęczaku, aronia, koperek, cytryna

38 zł

Foie gras crème brûlée, earl grey, gruszka, brioche

37 zł

Sałaty polne, białe szparagi, Frontiera Blue Jersey, yuzu

27 zł

Chłodnik z botwiny, pieczony ziemniak, crème fraîche, zioła

22 zł

Otwarte ravioli z selera, kalafior, palone masło

26 zł

Zielone szparagi, jajko w panierce, orzechy laskowe, sos muślinow

28 zł

Kwiaty cukinii, bakłażan, ser kozi, czarna soczewica

28 zł

Risotto, zielone szparagi, polski szafran, bazylia

45 zł

Policzek wieprzowy, marynowane grzyby, seler, sos mirin

52 zł

Kurczak zagrodowy, marchew, kapusta, sos ocet porzeczkowy z wątróbką

48 zł

Jesiotr zieleniecki, białe szparagi, raki, sos cytrynowo-maślankowy

72 zł

Rabarbar, jogurt z sera koziego, słona biała czekolada

27 zł

Tarta tatin, lody werbenowe, foie gras

28 zł