MENU

Oliwki włoskie

10 zł

Talerz wędlin

35 zł

Talerz serów

40 zł

Pieczywo naszego wypieku

10 zł

Crostini z rillettes z kaczki, konfitura z czerwonej cebuli

28 zł

Ceviche z sezonowych warzyw i ziół

25 zł

Tatar wołowy, świeży chrzan, wędzona słonina

38 zł

Nigiri ze śledzia, wasabi z musztardowca, ikra z pstrąga

28 zł

Tatar z tuńczyka, ogórek, majonez koperkowy, nori

45 zł

Foie gras crème brûlée, earl grey, gruszka, brioche

37 zł

Sałaty polne, białe szparagi, Frontiera Blue Jersey, yuzu

27 zł

Polska Burrata, pomidory, imbir, pachnotka

30 zł

Bulion z pieczonej cebuli, wege kaszanka, róża

23 zł

Otwarte ravioli z selera, kalafior, palone masło

26 zł

Kwiaty cukinii, bakłażan, ser kozi, czarna soczewica

29 zł

Risotto, trufla, lubczyk

56 zł

Policzek wieprzowy, grzyby, seler, sos mirin

52 zł

Schab cielęcy, gnocchi z serem Bursztyn, kurki

65 zł

Pstrąg Zieleniecki, kwiat cukinii, ogórek, sos z kopru ogrodowego

62 zł

Owoce sezonowe, jogurt z sera koziego, czarna porzeczka

27 zł

Śliwki, leniwe, wiejska śmietana

27 zł