MENU

Oliwki włoskie

10 zł

Talerz wędlin

35 zł

Talerz serów

38 zł

Pieczywo naszego wypieku

10 zł

Crostini z rillettes z kaczki, konfitura z czerwonej cebuli

19 zł

Burak, ser kozi, piwo Porter, pumpernikiel

25 zł

Tatar wołowy, świeży chrzan, wędzona słonina

38 zł

Marynowany śledź bałtycki, tostowany jarmuż, grzyby

27 zł

Troć, popcorn z kaszy pęczak, aronia, sos koperkowo-cytrynowy

38 zł

Terrina z gęsi, foie gras, dynia, galaretka z pędów sosny

40 zł

Jarmuż, kiszony burak, boczniak ostrygowaty

27 zł

Barszcz czerwony, kiszony burak, pierogi z kapustą i grzybami

23 zł

Otwarte ravioli z selera, kalafior, palone masło

26 zł

Pieczona dynia, relish z pestek dynii, espuma z kiszonej kapusty

29 zł

Borowik, brandada, żółtko

28 zł

Risotto, trufla, lubczyk

52 zł

Biodrówka jagnięca, słonecznik bulwiasty, twaróg kozi, sos laurowy

62 zł

Udo kacze confit, tarta z gruszkami i cebulą, sos jałowcowy

56 zł

Pstrąg zieleniecki, palona kapusta, kiszony rydz

60 zł

„Orzeszki świąteczne” z musem grzybowym, magdalenka różana

26 zł

Tarta tatin, lody werbenowe, foie gras

28 zł