MENU

Oliwki włoskie

10 zł

Talerz wędlin

35 zł

Talerz serów

40 zł

Pieczywo naszego wypieku

10 zł

Crostini z rillettes z kaczki, konfitura z czerwonej cebuli

28 zł

Pieczony burak, ser kozi, chrzan, kasza gryczana

27 zł

Tatar wołowy, świeży chrzan, wędzona słonina

38 zł

Śledź bałtycki, palony ziemniak, cebula, kapary z bzu

28 zł

Tatar z tuńczyka, ogórek, majonez koperkowy, nori

45 zł

Foie gras crème brûlée, earl grey, gruszka, brioche

37 zł

Jarmuż, dynia, boczniak ostrygowaty, wakame

27 zł

Marynowana pierś z gęsi Kołudzkiej, majonez z wątróbki, pikle

32 zł

Barszcz z kiszonych buraków, krokiet z kapustą, opieńki

24 zł

Otwarte ravioli z selera, kalafior, palone masło

26 zł

Dynia Hokkaido, marynowana rodzynka, sos kaparowy

24 zł

Grzyby leśne, pieróg z parzybrodą i żółtkiem

28 zł

Risotto, trufla, lubczyk

56 zł

Biodrówka jagnięca, marchew, chrzan, trawa żubrowa

65 zł

Udo kacze, gołąbek z grzybami, sos jałowcowy

56 zł

Sandacz Mazurski, gnocchi, kiszone białe szparagi, zakwas

76 zł

Kluski z makiem, sorbet z portera, sos laurowy

27 zł

Mus czekoladowy, karmel z bergamotą, lody z rokitnika

27 zł